Fira-Faia 2017

Dimarts, 12 de desembre de 2017

La Fira-Faia de Sant Julià de Cerdanyola es va començar l'any 2016 per celebrar el primer aniversari de la proclamació de la festa de la Fia-Faia Patrimoni Immaterial de la Humanitat, i que ha celebrat enguany la seva segona edició.

La fira es va obrir a les 16 h amb una setzena de parades d'artesans i agroalimentació i es va tancar a les 20 h amb una gran afluència d'assistents durant tota la tarda.

Enguany es va fer la inauguració de l'escultura de la Fia-Faia (un monument al·legòric a la festa de la Fia-Faia construït per l'escultor Ernest Altés). Es va fer també entrega del premi del 1r. Concurs de Cartells de la Fia-Faia i, evidentment, no hi podia faltar un petit tast de la festa, la construcció d'unes faies que es van cremar a la plaça mentre es cantava la cançó de la Fia-Faia, i posteriorment es feia el ball al voltant del foc, tot això acompanyat dels acordions dels alumnes del poble de l'escola Folk del Pirineu i els alumnes de l'escola l'Albiol de Sant Julià de Cerdanyola.

Un any més ha estat un èxit de públic i d'artesans que han volgut acompanyar-nos en aquesta segona edició de la Fira-Faia de Sant Julià de Cerdanyola.

Esperem a tothom altre cop per la tercera edició d'aquesta fira, que serà el 8 de desembre de 2018.

Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola

Darrera actualització: 30.04.2019 | 10:04