Hivern 2018

Dissabte, 1 de setembre de 2018

I de cop i volta ha arribat el fred. No som encara a l’hivern, però ja hem tingut la primera enfarinada i el fred ja comença a treure el nas, una mica de neu i gebrades al matí.

Ja s’acosten els dies més grisos i amb més hores de foscor, però no per això menys intensos. Tenim una tardor i un hivern ple d’activitats.

La primera Fia Trail que portarà al poble més d’un centenar de persones de diferents nacionalitats de la mà de Transperfect en la seva fita de recollir 50.000 euros per la casa dels Xuclis, de l’Associació de Familiars i Amics dels Nens Oncològics de Catalunya.

El cap de setmana de la Castanya tindrem doble ració de música: a la tarda del dia 3 de novembre, la coral Kantikum de l’escola de música de Puig-Reig farà el Concert Memorial Pere Claverol, a l’església parroquial, i al vespre, després de sopar, podrem fer la copa amb en Dani Maneja, que ens presentarà el seu disc Ànima, al Local Social de l’Ajuntament. 

Després vindrà la 3a. edició de la Fira Faia, amb un pilot d’activitats i artesans que ens acompanyaran també aquest any, la passejada per recaptar diners per la Marató de TV3, seguit del festival de Nadal de l’escola l’Albiol, el taller de fanalets, la Fia-Faia, la Kina de Nadal, la visita del patge de SSMM els Reis de l’Orient, el Sopar de Cap d’any, l’arribada de SSMM els Reis de l’Orient, la Cursa de Reis... Tot plegat omplirà d’activitat i de gent el nostre poble i farà que,sense adonar-nos-en, de seguida haurem acabat un altre any, en començarem un de nou i amb un tancar i obrir d’ulls tornarà a arribar la primavera i els dies més llargs i assoleiats.

Els Cerdanyolencs som gent activa, amb nervi i iniciativa, i obrim el nostre poble a tot aquell que s’hi vol integrar, sigui de forma temporal o definitiva, aquí hi ha lloc per a tothom. Disfruteu de la tardor i l’hivern del nostre poble, respectant sempre tot i a tothom.

Salut,

Agustí Elias Cunill
Alcalde

Darrera actualització: 4.06.2019 | 09:11