Nota de Premsa de la Fira-Faia 2016

Dimecres, 14 de desembre de 2016

La 1a. edició de la Fira d’artesans de Sant Julià de Cerdanyola, la “Fira-Faia”, ha estat tot un èxit segons la valoració que en fa l’Ajuntament com a organitzador, els artesans i els visitants amb què s’ha parlat.

Amb un total de 15 parades entre agroalimentàries i d’artesans de la comarca i algun de comarques veïnes, la plaça de l’Església de Sant Julià de Cerdanyola feia goig com poques vegades. La bona resposta de la gent i la predisposició dels artesans a participar-hi va fer que la plaça quedés plena de gom a gom.

El fet de poder veure un tast de la festa de la Fia-Faia, que atès que se celebra el 24 de desembre potser no és fàcil per tothom de poder-hi assistir, va fer que a la plaça no hi càpigues ni una agulla.

Dins dels actes programats també hi havia la presentació del record de la Fia-faia encarregat per la Penya Blaugrana de Sant Julià de Cerdanyola a l’artesana Carme Revelles, de Bagà.

Van fer la presentació, amb breus parlaments, l’Alcalde Agustí Elias, el president de la Penya Blaugrana, Jordi Casals, i va tancar-la l’artesana creadora del record, la Carme Revelles.

Els nens i nenes també hi van tenir un paper important, van ser els artífexs de construir la Fia-faia que després cremarien i van ser els protagonistes d’aquesta part de la fira, pujant dalt de l’escenari a cantar i tocar la cançó de la Fia-Faia acompanyats de la professora de música de l’escola Folk del Pirineu, Liv Hallum.

Per acabar, l’Ajuntament va obsequiar tots els presents amb un tast de formatge amb codonyat i vi de missa, amb un total d'unes 700 racions.

L’èxit de tot plegat ha fet que l’Ajuntament ja tingui data per la 2a. edició de la Fira-Faia, que serà el dissabte dia 9 de desembre de 2017.

Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola

Darrera actualització: 29.04.2019 | 13:21