PROGRAMA D'ACTES

Dilluns, 29 de novembre de 2021

PROGRAMA D’ACTES

 

A partir de les 16:00 Obertura de la fira d’artesans i productes de proximitat  a la Plaça de l’Església, acompanyats amb la música de la Berguedana de Folklore Total.

Durant tota la tarda:

  • Al voltant de l’Església, Exposició “Festes del foc als Pirineus”
  • Espai per menjar i beure situat davant de Cal Arderiu amb la parada de “La Trempera” -  La food truck Sal i Pebre – La Creperia Filomera –  ...
  • A la parada de l’Ajuntament podreu fer un Tast de formatge amb codonyat  i vi de missa  (A càrrec del grup de gent gran del centre cívic, l’escola l’Albiol i l’Ajuntament)

A les 17:30 Relat del procés de creació de la música de la Fia-Faia a càrrec de la seva autora la Neus Simon

A les 18:00 Taller demostratiu de construcció d’una Fia-Faia   (A càrrec dels nens/es de l’escola l’Albiol i del poble, amb l’ajuda d’alguns pares, avis, tiets ...)

Tot seguit: Encesa de la Fia-Faia, Repic de campanes cantada de la cançó de la Fia-Faia i  Ball al voltant del foc, acompanyats amb la música de la Berguedana de Folklore total i dels alumnes de l’escola Folk del Pirineu.

 

És obligatori l’ús de mascareta en tot moment al no poder mantenir les distàncies de seguretat, exceptuant si s’està  menjant o bevent.

Darrera actualització: 29.11.2021 | 08:17